Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Liz Halberstadt tekent bij Limestone College

Liz Halberstadt tekent bij Limestone College

Vorige week tekende Liz Halberstadt haar contract, en deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Liz. Zij mag zich dan officieel een “Saint” noemen. De 16-jarige middenveldster, die dit seizoen speelt bij MA1 van De Kraaien in Wijdewormer, maakt na haar Havo eindexamen de overstap naar Limestone College in Gaffney, South Carolina.

  

Liz is een fysiek sterke speelster, die op elke positie op het middenveld kan spelen, maar meestal speelt ze links op het middenveld.

The Saints

Vanaf augustus zal Liz deel uit gaan maken van het field hockey team van Limestone College. Dit team van “The Saints” onder leiding van coach Jessica Mulhern speelt in de Division II van de NCAA, in South Atlantic Conference.

         

Tegenstanders in deze conference zijn onder meer de teams van de universiteiten van Queens, Newberry, Coker en Mount Olive.
Het team van coach Mulhern heeft diverse “Internationals” in haar gelederen, uit onder meer Spanje, Zimbabwe, Engeland en ook uit Nederland.

  

Limestone College ligt Gaffney, in South Carolina. Gaffney staat ook bekend als “The Peach Capital of South Carolina”.

Global Sport and Study wenst Liz heel veel plezier en succes toe als hockeyster, en natuurlijk ook met haar studie in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Liz en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply