Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Luc Roelofs, GPAC Championship!

Luc Roelofs, voor het tweede seizoen voetballend voor het Red Raiders team van Nortwestern College is zaterdag kampioen geworden van de Great Plains Athletic Conference (GPAC)!

Zaterdag speelden de Red Raiders de laatste wedstrijd in de reguliere GPAC competitie tegen het team van Doane University. Bij een overwinning was het team van Luc verzekerd van de titel. Na een 1-0 ruststand in het voordeel van het team van Northwestern College, werd in de tweede helft duidelijk waar de Red Raiders voor naar Doane University waren gekomen; het in de wacht slepen van de tweede titel in het bestaan. Met nog eens drie doelpunten stond na 90 minuten de 4-0 op het scoreboard.

Foto 1: Luc (rechts onder) viert overwinning en GPAC Championship met teamgenoten.
Foto 2: Vreugde bij de Red Raiders na afloop van de wedstrijd.

Great Plains Athletic Conference Championship

Boven: Eindstand in de GPAC

Woensdag 3 november staan de Red Raiders in de kwartfinale van het GPAC Conference Championship Tournament. Tegenstander is dan het team van Mount Marty University. Bij winst volgt dan de halve finale op zaterdag 6 november. De finale staat voor donderdag 11 november op het programma.

Wij wensen Luc nog heel veel succes toe in het GPAC Conference Championship Tournament!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!