Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Madelief Lammers becomes a “Knight”

Madelief Lammers becomes a “Knight”

Vorige week tekende Madelief Lammers haar contract, en deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Madelief. Zij mag zich dan officieel een “Knight” noemen. De 18-jarige middenveldster, die dit seizoen nog deel uitmaakte van de vrouwenselectie van SteDoCo, maakt na haar eindexamen VWO de overstap naar Middle Georgia State University in Macon, Georgia.

Madelief is een echte allround voetbalster, die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan. Vorig jaar maakte zij op haar 17e reeds haar debuut in het 1e team van SteDoCo.

 

The Knights
Vanaf augustus zal Madelief gaan voetballen bij het women’s soccer team van Middle Georgia State University. Dit team van “The Knights” team staat onder leiding van de Head Coach Vinny Gill en speelt in de Southern States Athletic Conference van de NAIA college bond.
   

Het team van coach Gill heeft diverse “Internationals” in haar gelederen, uit onder meer Engeland, Duitsland, El salvador, Colombia en zelfs uit China.

   

Middle Georgia State University, een universiteit, liggend in een mooie omgeving. Een voetbalteam uitkomend in de sterke Southern States Athletic, met speelsters afkomstig uit verschillende landen met verschillende culturen. Kortom, meer dan voldoende ingrediënten om er voor Madelief een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Madelief heel veel plezier en succes toe als voetbalster, en natuurlijk ook met haar studie in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen op de voet blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Madelief en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply