Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Manz Djoeneri becomes a RedTail

Manz Djoeneri becomes a RedTail

Vorige week werd het dan definitief; Manz Djoeneri vertrekt naar Amerika! Voor de zestienjarige Havo scholier gaat deze zomer een droom in vervulling. Manz mag zich dan officieel een “RedTail” noemen. De voetballer van SV Velo uit Wateringen maakt dan de overstap naar het RedTail team van Hawkeye College in Waterloo, Iowa.

      

Manz, die al op zijn 4e jaar is begonnen met voetballen bij SV VELO in zijn woonplaats Wateringen is een sterke middenvelder, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan. Het afgelopen seizoen maakte Manz deel uit van het JO17-1 team, dat uitkwam in de 3e divisie.Hawkeye Community College

   

Vanaf augustus zal Manz zijn vervolgopleiding gaan combineren met voetballen bij het soccer team van Hawkeye Community College in Waterloo, Iowa. Dit “RedTail” team staat onder leiding van   coach Robbie Carroll en zijn assistent Leo Driscoll. In de competitie spelen zij in de sterke Region 11 van de NJCAA Division I. Tegenstanders zijn onder meer de teams van Dakota Tech, Indian Hills, Iowa Central, Iowa Lakes, Marshalltown, Scott en Southeastern.

In het team spelen diverse “Internationals” uit onder meer Engeland, Servië, Brazilië en Zuid Afrika.

Waterloo, Iowa
Waterloo is een stad in de staat Iowa, en is met ongeveer 70,000 inwoners de 6e stad van Iowa.

 

Kortom, een mooie omgeving, een goed team met een ervaren coach en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Manz heel veel plezier en succes toe zowel als voetballer en natuurlijk ook met zijn studie in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij de verrichtingen en avonturen van Manz blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Manz en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply