Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Maura van de Plas naar Lincoln Memorial University

Maura van de Plas naar Lincoln Memorial University

Maura van de Plas gaat na de zomer naar Lincoln Memorial University in Harrogate, Tennessee. De 19 jarige middenveldster van Hockey Club Den Bosch, die ook in de voorhoede kan spelen gaat haar vervolgstudie combineren met hockeyen voor het team van de Railsplitters, uitkomend in de NCAA Division II.

           

Maura, die jaren gespeeld heeft bij Hockey Heeze, maakte in 2022 de overstap naar HC ‘s-Hertogenbosch. Bij deze toonaangevende club in Nederland, speelt Maura haar wedstrijden in Dames Onder25-1, uitkomend in overgangsklasse. Maura is een zeer  veelzijdige hockeyster, zij kan zowel op het middenveld als in de voorhoede uit de voeten. Met al haar zal Maura zeker van grote waarde zijn voor het field hockey team van Lincoln Memorial University.

The Railsplitters


Vanaf augustus zal Maura deel uit gaan maken van het field hockey team van Lincoln Memorial. Dit team van “Railsplitters” staat onder leiding van head coach Alyssa Shaver en assistent Marnie Reidell. The Railsplitters komen uit in de South Atlantic Conference van de NCAA Division II.

      

Tegenstanders in deze conference zijn onder meer de teams van de universiteiten van de Mount Olive, Converse, Coker, Lander, Newberry, Wingate en Limestone University. Het team van coach Shaver heeft reeds diverse “Internationals” in haar gelederen, afkomstig uit onder meer Zuid Afrika en Argentinië.

Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University is een particuliere universiteit gelegen in de plaats Harrogate in de staat Tennessee, met meer dan 5.100 studenten.

Uiteraard zijn de sportfaciliteiten op Lincoln Memorial University geweldig.

   

   

Kortom, voldoende ingrediënten aanwezig om er voor Maura een fantastisch avontuur van te maken!

Global Sport and Study wenst Maura heel veel plezier en succes toe als hockeyster, en natuurlijk ook met haar studie in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Maura en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply