Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Maurits Boerboom gaat naar USAO!

Maurits Boerboom gaat naar USAO!

Maurits Boerboom, de verdediger van VELO uit Wateringen maakt komende zomer de overstap naar Amerika! In Oklahoma gaat Maurits zijn studie combineren met voetballen op de University of Science and Arts of Oklahoma.

 

Vanaf augustus dit jaar gaat Maurits studeren en voetballen bij het team van de University of Science and Arts of Oklahoma in Chickasha, Oklahoma. Dit “Drovers” team staat onder leiding van de zeer ervaren Head Coach Jimmy Hampton en Tony Orsi, de Asssitant Coach.

University of Science and Arts of Aklahoma

USAO is een ‘public liberal arts’ university college met rond de 800 studenten, gelegen in Chickasha in de staat Oklahoma.


Foto: De ingang van USAO.

Drovers

De Drovers, zoals de 13 sportteams van USAO genoemd worden, komen uit in de Sooner Athletic Conference van de NAIA bond.

   


Foto: USAO Men’s Soccer Team, seizoen 2021 – 2022.

Global Sport and Study wenst Maurits natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij zijn verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Maurits en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply