Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Meilin Liotard naar Long Island University!

Meilin Liotard naar Long Island University!

Meilin Liotard gaat na de zomer een masters opleiding volgen in combinatie met hockeyen op Long Island University in New York. De 21-jarige aanvalster van tweede klasser Hockey Vereniging Deventer gaat haar vervolgstudie combineren met hockeyen voor het team van de Sharks, uitkomend in de NCAA Division I, het hoogste niveau.

 

Meilin, al jaren uitkomend voor HV Deventer, heeft inmiddels haar bachelor International Business aan de Saxion University of Applied Sciences in Deventer afgerond en gaat na de zomer in Amerika voor haar masters in Business Administration.

The Sharks

Vanaf augustus zal Meilin deel uit gaan maken van het field hockey team van Long Island University. Dit team van “The Sharks” staat onder leiding van head coach Raenee Savin en haar assistenten Ellis Chance en Brittany Roberteson.
The Sharks spelen in de Northeast Conference van de NCAA Division I, het hoogste niveau in Amerika.

     

Tegenstanders in deze conference zijn onder meer de teams van de universiteiten van Rider University, Fairfield University, Wagner College, Sacred Heart University, Merrimack University en Bryant University. Het team van coach Savin heeft nog diverse “Internationals” in haar gelederen, afkomstig uit Nieuw Zeeland, Argentinië, Schotland en Spanje en België.

Long Island University

Long Island University (LIU) is een particuliere universiteit met twee campussen, LIU Post en LIU Brooklyn in de staat New York met meer dan 16.000 studenten.

“The City That Never Sleeps”
Kortom, een geweldige omgeving, in “The City That Never Sleeps”, spelend in een sterk hockey team met verschillende culturen, om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Meilin heel veel plezier en succes toe als hockeyster, en natuurlijk ook met haar masters studie in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Meilin en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply