Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Merel Kooij trefzeker tegen Presentation College

Afgelopen zondag bewees onze spelester Merel Kooij weer haar waarde voor het team van de Morningside College in de thuiswedstrijd tegen Presentation College. In de met 2-0 gewonnen wedstrijd was Merel goed voor “1 G, 7 SH and 3 SOG”.

Na de ongelukkige 0-1 nederlaag in overtime van vorige week zaterdag tegen Waldorf University, wisten de Mustangs nu wel de punten in eigen huis te houden. Morningside College wist in de 16e minuut de 1-0 op het scoreboard te brengen, en net voor rust was het Merel die hoogstpersoonlijk de belangrijke 2-0 binnen wist te schieten. Na rust werd er niet meer gescoord en was de welverdiende overwinning de beloning voor het goede spel en harde werken van de Mustangs. Merel zorgde met haar 7 SH (shots) en 3 SOG (shots on goal) veruit voor het grootste gevaar namens het team van coach Tom Maxon.

Door deze overwinning komen de Mustangs op een 2-3 record in de GPAC (Great Plains Athletic Conference).

Woensdag staat alweer de volgende conference wedstrijd op het programma, wanneer de Mustangs af moeten reizen naar Concordia University (3-2-1 GPAC) in Seward, Nebraska.

Wil jij ook de verhalen van Merel en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!