Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Merel Kooij zorgt voor assist

Voor Merel en de Mustangs stond afgelopen zaterdag alweer de 4e non-conference wedstrijd in het nog prille seizoen op het programma. In het eigen Elwood Olsen Stadium was het team van Waldorf University de tegenstander.

Foto’s van website Morningside Mustangs

Freshman Merel speelde een goede partij. Na een 0-1 achterstand leidde zij in de 42e minuut met een assist (uit een corner) de gelijkmaker in. Helaas konden de Mustangs deze stand niet mee kleedkamer in nemen. Amper een minuut later wist het team van Waldorf University, na wat later bleek de winnende treffer te scoren.

Ondanks de diverse pogingen lukte het de Mustangs niet om in de tweede helft de verdiende gelijkmaker op het scorebord te krijgen.

De volgende non-conference wedstrijd is op donderdag 5 september wanneer het team van Ottawa University (uitkomend in de Kansas Collegiate Athletic Conference) op bezoek komt.

Wil jij ook de verhalen van Merel en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!