Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Mike Eijgendaal becomes a “Warrior”

Mike Eijgendaal becomes a “Warrior”

Vorige maand tekende Mike Eijgendaal reeds zijn contract, en deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Mike. Hij mag zich dan officieel een “Warrior” noemen. De 18-jarige voetballer van Sportlust ’46 uit Woerden maakt na dan na zijn eindexamen VWO de overstap naar het soccer team van Midland University in Fremont, Nebraska.

Mike is een snelle en behendige aanvaller, die op zijn 5e jaar is begonnen met voetballen bij Sportlust ’46 in zijn woonplaats Woerden. Deze club is hij altijd trouw gebleven ondanks diverse mogelijkheden en aanbiedingen om hoger te kunnen gaan spelen. Nu Mike zijn VWO gaat afronden is het moment aangebroken om zijn vleugels uit te slaan en het avontuur in Amerika aan te gaan.

Midland University:
Vanaf augustus zal Mike gaan voetballen bij het soccer team van Midland University in Fremont Nebraska. Dit “Warriors” team staat onder leiding van de head coach Raphael Matinez en speelt in de Great Plains Athletic Conference van de NAIA college bond.

 

In het team spelen diverse “Internationals” uit landen als Spanje, Engeland, Schotland, Brazilië, Australië en zelfs uit Hong Kong, China.

Fremont is een stad in Dodge City, in het oostelijke deel van de staat Nebraska in het Midwesten van Amerika.

Kortom, een geweldige omgeving, een goed team met een ervaren coach en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Mike heel veel plezier en succes toe zowel als voetballer en natuurlijk ook met zijn studie in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij de verrichtingen en avonturen van Mike blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Mike en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply