Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Mike Eijgendaal maakt droom transfer naar Temple University!

Mike Eijgendaal maakt droom transfer naar Temple University!

De negentienjarige spits van Midland University heeft zijn droom transfer te pakken. Vorige week heeft Mike zijn contract getekend om vanaf komende zomer te gaan voetballen en studeren aan de Temple University in Philadelphia, Pennsylvania.

 

Indrukwekkend seizoen
Mike heeft een fantastisch seizoen bij Midland University in Fremont Nebraska achter de rug. Als Frehman maakte Mike maar liefst 14 doelpunten en was goed voor 5 assists. Mike werd bovendien twee maal uitgeroepen tot NAIA’s Offensive Player of The Week, Warrior of The Week en als kroon op het seizoen werd Mike opgenomen in het 1st team Men’s Soccer All Conference Team van de GPAC.

Ambities
Zo ambitieus en gedreven als Mike is, was dit eerste seizoen bij het team van de Warriors dan ook een goede opstap voor Mike richting zijn doel, voetballen en studeren op het hoogste niveau in Amerika. Uit de vele aanbiedingen heeft Mike uiteindelijk zijn keuze laten vallen op Temple University in Philadelphia, Pennsylvania.

Temple University

Temple University (ook wel Temple of TU genoemd) is een openbare onderzoeksuniversiteit in Philadelphia, Pennsylvania. TU in 1884 opgericht door de Baptistenprediker Russell Conwell. Op 12 mei 1888 werd het omgedoopt tot het Temple College of Philadelphia, en weer in 1907 werd het Temple University. Thans zijn er ongeveer 40.000 studenten ingeschreven aan de universiteit, en is Temple een van ’s werelds grootste aanbieders voor het beroepsonderwijs (rechten, geneeskunde, podologie, apotheek, tandheelkunde, techniek en architectuur).

The Owls
De sportteams van Temple University zijn the Owls (de uilen). Een naam die is ontstaan ​​uit de begintijd van Temple toen het een nachtschool was. De sportteams van Temple University nemen allemaal deel aan de NCAA’s Division I en de American Athletic Conference (The American).

Owls Soccer team

Het voetbal team van The Owls staat onder leiding van coach Brian Rowland, die bijgestaan door Armante’ Marshall en Alex Shinskym de twee assistent-coaches. In het team spelen diverse “Internationals” uit landen als Mexico, Frankrijk, Zweden en Israel.

Tegenstanders van The Owls in de American Athletic Conference zijn onder meer de teams van University of Central Florida, University of Cincinnati, University of Memphis, University of Connecticut en Tulsa University.

Temple University Sports Complex
Zoals een NCAA Division I universiteit betaamt, beschikt Temple University over een groot, modern en van alle luxe voorzien sportcomplex.

Onderstaand filmpje geeft een goede indruk van de faciliteiten op Temple University.

Kortom, een geweldige omgeving, een goed team met een ervaren coach en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Mike heel veel plezier en succes toe in zijn nieuwe omgeving. En als vanzelfsprekend zullen wij de verrichtingen en avonturen van Mike blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Mike en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply