Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Mike Eijgendaal pakt eerste prijzen van het seizoen!

Mike Eijgendaal pakt eerste prijzen van het seizoen!

Mike Eijgendaal, aanvaller bij het team Temple University heeft in dit prille seizoen zijn eerste awards al weer binnen. Door zijn doelpunten en assists in de afgelopen week heeft Mike zowel de Philadelphia Soccer Six Weekly Honor Roll als de titel Temple Athlete of the Week in de wacht gesleept!

   

Assists en doelpunten
Na de 1-0 overwinning in de openingswedstrijd van het seizoen op 25 augustus tegen Lehigh University, met de assist van Mike, stonden er de afgelopen week 3 wedstrijden voor de Owls op het programma. En ook in deze wedstrijden bewijs Mike zijn grote waarde voor het team van coach Brian Rowland. Tegen het team van Seton Hall University (1-1) zorgde Mike wederom voor de assist bij het enige doelpunt van Temple University. In de uitwedstrijd tegen het team Georgetown University (2-5 nederlaag) vond Mike zelf het doel en zorgde voor de assist bij het tweede doelpunt van Temple. En afgelopen maandag in de wedstrijd tegen de University of Pennsylvania (1-1) zorgde Mike voor de openingstreffer.

Met zijn twee doelpunten en drie assists was Mike direct betrokken bij alle doelpunten van het team van Temple University.

Vanavond staat de thuiswedstrijd tegen het team van Lafayette College op het programma.

Wij wensen Mike natuurlijk weer heel veel succes!

Wil jij ook de verhalen van onze talenten blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op.

Leave a Reply