Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Mike Eijgendaal scoort tegen Mount Marty College!

Afgelopen zaterdag was het dan zover, Mike maakte zijn eerste doelpunt voor het team van Midland University! Zaterdag stond alweer de 9de wedstrijd voor de Warriors op het programma. De thuiswedstijd tegen het team van Mount Marty College was de tevens tweede wedstrijd in de GPAC (Great Plains Athletic Conference).

Na de 2-3 nederlaag in de vorige conference wedstrijd tegen Briar Cliff University waren de Warriors zeker gebrand om een goed resultaat neer te zetten tegen het team van Mount Marty College. De Warriors gingen dan ook fel van start en wisten al in de 2e minuut de score te openen.
Deze stand bleef ook lang op het scoreboard staan, maar in de 73e minuut was daar dan Mike Eijgendaal die met zijn eerste doelpunt als college speler voor de bevrijdende 2-0 zorgde.

Dit brengt het team van Midland University op een overall record van 5-3-1 en een 1-1 in de conference,
Woensdag wacht alweer de volgende GPAC conference game, in Sioux City. Tegenstander is dan het team van Morningside College.

Wil jij ook de verhalen van Mike en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!