Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Naomi Wiersma vertrekt naar de Missouri Vikings

Naomi Wiersma vertrekt naar de Missouri Vikings

Naomi Wiersma gaat komende zomer Friesland verlaten om te gaan studeren en volleyballen in Amerika. Naomi maakt de overstap naar het Vikings volleybalteam van Missouri Valley College in Marshall, Missouri.

Foto: Naomi tekent contract bij Missouri Valley College.

S.V.W. Volleybal Workum

Naomi speelt al vanaf haar 10e jaar bij S.V.W. in Workum. En als buitenaanvalster is Naomi inmiddels uitgegroeid tot een vaste kracht in het eerste dames team.

 

En van augustus gaat Naomi studeren en volleyballen op Missouri Valley College in Marshall, Missouri.

Missouri Valley College
    

Missouri College is een ‘private liberal arts’ college met bijna 2.000 studenten, gelegen in Marshall in de staat Missouri. Met een zeer uitgebreid aanbod van studies, een heel mooie campus en een hoog niveau van college sporten, staat Missouri Valley College  hoog aangeschreven.


Foto: Een van de vele mooie gebouwen op de Campus van Missouri Valley College.

Vikings

De Vikings, zoals de 25 (!) sportteams van Missouri Valley College genoemd worden, komen uit in de sterke Heart of America Conference van de NAIA bond.

  

Naomi zal uitkomen voor het women’s volleyball team van de “Vikings”. Dit “Vikings” team staat onder leiding van head coach Tamika Drake en haar assistent coach Shelby Scott.


Foto: Vikings Women’s Volleyball Team, seizoen 2020 – 2021.

Bijzonder is dat onlangs twee andere student-sporters, Milan Muijs (volleyballer) en Timo Dekker (voetballer) via Global Sport and Study hun contract hebben getekend om te gaan studeren en sporten op Missouri Valley College.

 
Foto’s: Milan Muijs en Timo Dekker tekenen contract bij Missouri Valley College.

Global Sport and Study wenst Naomi natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Naomi en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply