Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Nienke Scheuter, 1/2 finales Championship Tournament

Nienke Scheuter, 1/2 finales Championship Tournament

Nienke Scheuter, die afgelopen zomer is gaan voetballen en studeren op Indian Hills College in Ottumwa, Iowa heeft zich met haar team geplaatst voor de halve finales van het Region XI Championship Tournament.

   
Foto’s: Nienke in tenue Indian Hills Community College, en foto rechts teamfoto van de Warriors.

Nienke is in haar eerste jaar bij de Warriors met een fantastisch seizoen bezig. In de reguliere competitie hebben de Warriors 17 van de 18 wedstrijden gewonnen. Alleen de wedstrijd tegen Iowa Central werd met 0-2 verloren. Het is dan ook geen wonder dat zij hebben weten te plaatsen voor de halve finales van het toernooi voor het regionale kampioenschap. Het gaat hier om het Championship Tournament van Region XI.

Region XI Championship Tournament
In de halve finale spelen de Warriors (als #2 geplaatst) vandaag tegen het team van Iowa Lakes (#3). Bij winst speelt Nienke met haar team zaterdag de finale tegen de winnaar van de andere halve finale wedstrijd tussen Iowa Western (#1) en Iowa Central (#4).

Boven: Schema Region XI Championship Tournament.

We wensen Nienke heel veel succes vandaag, en we blijven je natuurlijk volgen!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply