Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Nikki Loonen naar Coker University

Nikki Loonen naar Coker University

Nikki Loonen gaat na de zomer naar Coker University in Hartsville, South Carolina. De net 20 jaar geworden speelster van Hockey Vereniging Push uit Breda gaat haar vervolgstudie combineren met hockeyen voor het team van de Cobra’s, uitkomend in de NCAA Division II.

       

Nikki, die het afgelopen seizoen na jaren te hebben gespeeld bij MHC Made de overstap naar Push maakte, is een veelzijdige hockeyster. Zij kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten. Met deze kwaliteiten zal Nikki zeker van grote waarde kunnen zijn voor het field hockey team van Coker University.

The Cobra’s


Vanaf augustus zal Nikki deel uit gaan maken van het field hockey team van Coker University. Dit team van “The Cobra’s” staat onder leiding van head coach Morgan Downey en haar assistent Mikayla Cheney.
The Cobra’s spelen in de South Atlantic Conference van de NCAA Division II.

     

Tegenstanders in deze conference zijn onder meer de teams van de universiteiten van Belmont Abbey, Converse, Lander, Lincoln Memorial en Limestone University. Het team van coach Downey heeft reeds diverse “Internationals” in haar gelederen, afkomstig uit onder meer Zimbabwe, Zuid Afrika en Nederland.

Coker University


Coker University is een particuliere universiteit gelegen in de plaats Hartsville in de staat South Carolina, met een heel mooie campus en meer dan 1.200 studenten.


Uiteraard zijn de sportfaciliteiten op Coker University geweldig.

Kortom, voldoende ingredienten aanwezig om er voor Nikki een fantastisch avontuur van te maken!

Global Sport and Study wenst Nikki heel veel plezier en succes toe als hockeyster, en natuurlijk ook met haar studie in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Nikki en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply