Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Nikki Lugtigheid becomes a “Tiger”

Nikki Lugtigheid becomes a “Tiger”

Nikki Lugtigheid heeft vorige week haar contract ondertekent. De 18 jarige VWO scholiere en centrale verdedigster van DSV Concordia uit Delft gaat vanaf het nieuwe schooljaar studeren in Amerika en voetballen voor het team van Cowley College in Arkansas City, Kansas.

   

The Tigers

Vanaf augustus zal Nikki deel uit gaan maken van het Tigers team van Cowley County Community, dat onder leiding staat van coach Roberto Dos Santos.

De Tigers komen uit in de sterke Region VI conference van de National Junior College Athletic Association (NJCAA).

Tegenstanders in de Region 6 conference zijn onder meer de teams van Barton, Dodge City, Hesston, Kansas City en Pratt College. Het afgelopen seizoen was het beste seizoen van het team van coach Dos Santos, met een halve finale plaats in het Plains District Tournament en een seizoen record van 14-4.

Het team van de Tigers had het afgelopen seizoen diverse “Internationals” in haar midden, uit onder meer Finland, Spanje, Polen, Brazilië, Columbia, Chili en Canada.

Cowley County Community College

      

Cowley County Community College is een junior community college met ruim 4,500 studenten, en ligt in Arkansas City, in de staat Kansas.

   

Global Sport and Study wenst Nikki natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Nikki en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply