Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Nikki van Wees, 2e overwinning!

Vorige week had Nikki met haar eerste treffer voor de The Bears van Shawnee State University een belangrijke bijdrage in de 2-1 overwinning op Union University. Gisteren volgde daar de tweede overwinning op rij, in extra tijd (101e minuut) wisten The Bears het beslissende doelpunt te maken, en was de 2-1 zege in the pocket!

Eerste doelpunt
Woensdag 4 september was een gedenkwaardig dag voor Nikki, zij maakte haar eerste doelpunt voor het team van Shawnee State University in de wedstrijd tegen het team van Union College uit Kentucky. Reeds vroeg in de wedstrijd (6e minuut) opende Nikki de score. In de tweede helft maakte Union College nog wel gelijk, maar amper 3 minuten later stond de 2-1 eindstand op het scoreboard en was de eerste overwinning voor The Bears een feit.

Tweede overwinning
Deze mooie overwinning kreeg een week later een mooi vervolg. Gisteren wist het team van coach Natasha Ademakinwa in de wedstrijd tegen West Virginia Tech wederom een 2-1 overwinning te behalen. Nu was daar wel een verlenging voor nodig, pas in de 101e minuut (!) wisten The Bears de verdiende 2-1 te maken.

Drie uitwedstrijden
De volgende wedstrijd op zaterdag 14 september tegen het team van Ohio Christian University is de eerste in een reeks van drie uitwedstrijden. Hierna volgen nog twee uitwedstrijden tegen Point Park University in Pittsburgh, Pennsylvania (dinsdag 17 september) en tegen Brescia University in Owensboro, Kentucky.

Nikki, wij wensen je weer heel veel succes de komende wedstrijden, en we blijven je volgen.

Wil jij ook de verhalen van Nikki en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!