Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Nikki van Wees becomes a “Bear”

Nikki van Wees becomes a “Bear”

Vorige maand tekende Nikki van Wees reeds haar contract, en deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Nikki. Zij mag zich dan officieel een “Bear” noemen. De 18-jarige voetbalster van SC Buitenveldert in Amsterdam maakt na haar eindexamen VWO de overstap naar Shawnee State University in Portsmouth, Ohio.

           

Nikki is een snelle en behendige buitenaanvalster, die ook prima op het middenveld uit de voeten kan, en heeft in 2018 op haar 17e reeds haar debuut in het 1e team van Buitenveldert mogen maken.

Soccer:
Vanaf augustus dit jaar zal Nikki gaan voetballen bij het women’s soccer team van Shawnee State University. Dit “Bears” team staat onder leiding van de head coach Natasha Ademakinwa en speelt in de Mid-South Conference van de NAIA college bond.
Vanaf het komende seizoen zullen er voor het eerst enkele internationale speelsters (onder andere uit Frankrijk en Engeland) deel uit gaan maken van dit team, waaronder dus ook Nikki.

Track & Field:
Heel bijzonder is dat door haar achtergrond als atlete, Nikki naast het voetballen ook deel uit gaat maken van het Track & Field team van coach Eric Putnam.

Kortom, een heel bijzonder avontuur voor Nikki om voor twee verschillende college teams uit te mogen komen.Global Sport and Study wenst Nikki heel veel plezier en succes toe zowel als voetbalster, atlete en natuurlijk ook met haar studie in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen. 

Wil jij ook de avonturen van Nikki en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply