Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Nikki van Wees maakt transfer!

Nikki van Wees maakt transfer!

Na twee jaar studeren en voetballen bij Shawnee State University in Portsmouth, Ohio maakt de twintigjarige Nikki van Wees de overstap naar Niagara University in Lewiston, in de staat New York.

   

Afgelopen week heeft Nikki haar contract getekend en gaat vanaf komende zomer haar studie en voetbalcarrière voortzetten bij de Niagara University in Lewiston in Niagara County, New York.

Na twee seizoenen gespeeld te hebben bij het team van de Bears van Shawnee State University wilde Nikki graag een stapje hoger voetballen en een nieuwe omgeving.

En dat is gelukt! Uit de diverse aanbiedingen heeft Nikki uiteindelijk haar keuze laten vallen op Niagara University.

Niagara University

Niagara University is een privé universiteit, in gelegen Lewiston in de staat New York met ongeveer 3,700 studenten.

The Purple Eagles
The Purple Eagles, de totaal 18 sportteams van Niagara University komen uit op het hoogste college sport niveau in Amerika, de NCAA’s Division I, en spelen hun competities in de Metro Atlantic Athletic Conference (MAAC).

Women’s Soccer team

Het women’s soccer team van The Purple Eagles staat onder leiding van head coach Peter Veltri, die bijgestaan wordt door Mike Skelton en Rudy Pompert, de twee assistent-coaches. In het team spelen diverse “Internationals” uit onder andere Canada en Frankrijk.

Tegenstanders van The Purple Eagles in de Metro Atlantic Athletic Conference zijn onder meer de teams van Rider University, Fairfield University, Siena College, Quinnipiac University, Manhattan College en Monmouth University.


Foto: Niagara Falls

Kortom, een geweldige omgeving, een goed team met een ervaren coach en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Nikki heel veel plezier en succes toe in zijn haar omgeving. En als vanzelfsprekend zullen wij de verrichtingen en avonturen van Nikki blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Nikki en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply