Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
NOJK: Zaanstad Jongens A Kampioen van Nederland!

NOJK: Zaanstad Jongens A Kampioen van Nederland!

Afgelopen zaterdag waren de finales van de Nederlandse Open Jeugd kampioenschappen volleybal. Uiteraard waren wij van Global Sport and Study hierbij weer aanwezig. Deze keer bij de finales van de meisjes en jongens A teams in topsportcentrum De Koog, de thuishaven van VV Zaanstad.

Meisjes A:
Bij de meisjes ging de eindstrijd tussen de teams van Sudosa-Desto uit Assen en Voltena uit Nieuwendijk. In een spannende wedstrijd wisten de meiden Sudosa-Desto met een 2-1 overwinning de titel in de wacht te slepen.

Jongens A:
Spelend voor een enthousiast thuis publiek werd het team van Zaanstad Nederlands Kampioen. Na de drie overwinningen in de poule, en een 2-1 overwinning in de halve finale op SV Dynamo Apeldoorn was Inter Rijswijk de tegenstander in de finale. In de finale was het team van Zaanstad wederom met een 2-0 overwinning de sterkste en mag zich de terecht kampioen van Nederland noemen.

Wij van Global Sport and Study feliciteren alle kampioenen en wij hebben echt genoten van deze mooie volleybal dag, de sportieve sfeer en het fantastische publiek!

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te volleyballen en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply