Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Oregon State Volleybal Clinic in Nederland!

Oregon State Volleybal Clinic in Nederland!

Oregon State University organiseert in juni een All-American volleybalclinic voor meisjes van twaalf tot en met achttien jaar. De clinic zal worden gehouden in het weekend van 16 en 17 juni op het Nationaal Sportcentrum van Papendal.
En uiteraard zijn wij van Global Sport and Study hier ook aanwezig!

Programma:
Zaterdag 16 Juni:
– Leeftijdsgroep: 12-14 jaar
– Sessie 1: 9.00 –  12.00 uur
– Sessie 2: 13.30 – 16.00 uur

Zondag 17 Juni:
Leeftijdsgroep: 15-18 jaar
Sessie 1: 9.00 –  12.00 uur
Sessie 2: 13.30 – 16.00 uur

Deelnemers krijgen per dag een ochtend- en middagsessie aangeboden. De Volleybal clinics bestaan uit trainingen en demonstraties die met veel plezier en vakkundigheid worden uitgevoerd door de diverse Top Coaches. Verschillende aspecten van het spel zullen worden gedemonstreerd en in spelvorm uitgespeeld.

Ervaar deze Amerikaanse aanpak en ontdek je mogelijkheden. Na afloop is er voor iedereen een leuke herinnering aan deze sportieve dag!

De gehele staf van Oregon State University, waaronder Ron Zwerver en Mark Barnard zullen aanwezig zijn, net als alle andere stafleden en coaches.

Ron Zwerver is een 3-time Olympic Gouden Medaillewinnaar en op dit moment in zijn 2e jaar als Associate Hoofd Coach van Oregon State Volleyball. Ron heeft jarenlang ervaring op gebied van talent herkenning/coaching middels zijn werkzaamheden als bondcoach van Jong/Jeugd Oranje en Assistent-Coach van de Senioren Nationale teams.

Mark Barnard is Hoofd Coach en coacht Oregon State Volleyball al 13 jaar, en heeft ook zijn internationale sporen verdiend als Hoofdcoach van het Australisch Vrouwen Volleybal Team gedurende de Olympische Spelen in 2000 Sydney.

Ons doel voor deze Europese trip is om Nederlandse volleybalsters de mogelijkheid te geven om studie en topsport te combineren op het hoogste niveau in Amerika middels een te vergeven scholarship. Ervaar de Amerikaanse Sport Cultuur en studeer op een van de beste College Town in Amerika, Oregon State University. Als je geïnteresseerd bent om hiervoor in aanmerking te komen, of gewoon een onvergetelijke dag te hebben, dan is dit een geweldige mogelijkheid om je te laten zien aan deze Top Coaches.

Wil je meer weten stuur dan een email naar Ronald.Zwerver@oregonstate.edu

Registreren kan via de onderstaande link:
http://www.oregonstatevolleyballcamps.com/OSU_Volleybal_Clinic_in_Nederland.htm

Foto: Cintha Boersma van Global Sport and Study in gesprek met Ron Zwerver tijdens haar bezoek aan Oregon State University afgelopen zomer.

Leave a Reply