Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl

Pippa Sickler wordt een Shark!

Pippa Sickler heeft getekend en gaat studeren en hockeyen op Long Island University in New York. De 17-jarige aanvalster van Hockeyclub Klein Zwitserland uit Den Haag, gaat haar studie combineren met hockeyen voor het team van de Sharks, uitkomend in de NCAA Division I, het hoogste niveau.

     

Pippa speelt al vanaf haar 5e jaar bij Hockeyclub Klein Zwitserland, waar zij de afgelopen twee seizoenen speelde in MA2, uitkomend in de 1e klasse. Pippa is al jaren de top-scoorster van haar team, en met haar goede spelinzicht zal zij zeker een versterking vormen voor het hockeyteam van Long Island University.

The Sharks

Vanaf augustus zal Pippa deel uit gaan maken van het field hockey team van Long Island University. Dit team van “The Sharks” staat onder leiding van head coach Raenee Savin en haar assistenten Ellis Chance en Alicia Govannicci.
The Sharks spelen in de Northeast Conference van de NCAA Division I, het hoogste niveau in Amerika.

      

Tegenstanders in deze conference zijn onder meer de teams van de universiteiten van Rider University, Fairfield University, Wagner College, Sacred Heart University, Merrimack University en Bryant University. Het team van coach Savin heeft nog diverse “Internationals” in haar gelederen, afkomstig uit Nieuw Zeeland, Argentinië, Schotland en Spanje en Nederland.

Long Island University

Long Island University (LIU) is een particuliere universiteit met twee campussen, LIU Post en LIU Brooklyn in de staat New York met meer dan 16.000 studenten.

“The City That Never Sleeps”
Kortom, een geweldige omgeving, in “The City That Never Sleeps”, spelend in een sterk hockey team met verschillende culturen, om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Pippa heel veel plezier en succes toe als hockeyster, en natuurlijk ook met haar masters studie in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Pippa en onze andere sporters blijven volgen, like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply