Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Reizen naar Amerika mag weer!

Reizen naar Amerika mag weer!

We mogen weer! Het is al weer enige tijd bekend dat reizen vanuit Nederland (en heel Europa trouwens) naar de VS per 8 november weer mogelijk is. Hiermee komt een eind aan het Amerikaanse inreisverbod, en kunnen Europese reizigers weer met een ESTA of visum naar Amerika reizen.

Europese reizigers die vanaf november naar Amerika willen reizen moeten in ieder geval aan de volgende vereisten voldoen om het land binnen te komen:

  • Men moet volledig gevaccineerd zijn. Waarschijnlijk voldoen alle vaccins die in de EU en het Verenigd Koninkrijk worden gebruikt.
  • Met moet een negatief PCR-testresultaat kunnen tonen van een test die maximaal drie dagen voor vertrek is afgenomen. Voor terugkerende Amerikaanse reizigers, maximaal 1 dag voor vertrek.
  • Men moet een geldig ESTA of visum Amerika bezitten.

Heel goed nieuws natuurlijk voor alle ouders, familie en vrienden van onze student-sporters in de VS. Ook wij kunnen ook bijna niet meer wachten met het inpakken van onze koffers om eindelijke weer naar Amerika te mogen reizen.

Wil jij ook het nieuws en de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply