Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Sanne van Gorp becomes a “Raider”

Sanne van Gorp becomes a “Raider”

Voor Sanne van Gorp gaat deze zomer een droom in vervulling, vorige maand tekende zij haar contract en vanaf augustus mag zich officieel een “Raider” noemen. De 17-jarige voetbalster van SV Huizen MO17-1, maakt na haar eindexamen Havo de overstap naar Women’s soccer team van Central Community College in Columbus, Nebraska.

Sanne, die zowel op het middenveld als voorin kan spelen, maakte het afgelopen seizoen de overstap van SC Buitenboys naar SV Huizen.Central Raiders

Vanaf augustus dit jaar zal Sanne gaan voetballen bij het women’s soccer team van Central Community College. Dit nieuwe “Raiders” team gaat komend seizoen voor het eerst spelen in de NJCAA Division I competitie en staat onder leiding van de head coach Jamie Bennett. Een extra mooie uitdaging voor Sanne.Voor het nieuw te vormen team van coach Bennett zijn reeds diverse speelsters vastgelegd, waaronder nu dus ook Sanne.

Faciliteiten
De teams van de Raiders beschikken over uitstekende sportfaciliteiten, waaronder een ruime gym en kleedruimtes.

 

Central Community College

Central Community College is een tweejarige openbare college in de staat Nebraska, met campussen in Columbus, Grand Island en Hastings.

Nebraska, ook wel de “Cornhusker State” genoemd, heeft een oppervlakte van ruim 200,000 km2 (bijna 5 x zo groot als Nederland) en ruim 1,8 miljoen inwoners. Een staat met voldoende bezienswaardigheden als de Chimney Rock en het Great Platte River Road Archway Monument.

Global Sport and Study wenst Sanne  heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook de verhalen van Sanne blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply