Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Seizoen begonnen voor Lisanne van Houwelingen!

Seizoen begonnen voor Lisanne van Houwelingen!

Eindelijk! Het seizoen 2020 – 2021 is afgelopen week begonnen voor Lisanne van Houwelingen. Afgelopen week vrijdag stonden meteen twee wedstrijden op het programma voor het Spartans team van Missouri Baptist University.

Het als nummer 8 gerangschikte damesvolleybalteam van Missouri Baptist University mocht dan eindelijk aan het nieuwe seizoen 2020 – 2021 te beginnen. Na een vertraagde start van de NAIA-competitie, openden de Spartans het nieuwe seizoen tijdens de 2020 Warrior Invitational, georganiseerd door Midland University.
In Nebraska waren de tegenstander de twee bekende teams van Midland University en van de als nummer 3 gerangschikte Viterbo University.

De eerste wedstrijd van de dag op de Warrior Invitational 2020 verliep niet zoals gepland voor het Missouri Baptist damesvolleybalteam. Na een 1-2 voorsprong in sets, werden set 4 (22 – 25) en 5 (11-15) verloren.

De tweede wedstrijden werd een mooie strijd tussen twee top 10-teams. De Spartans wisten in vier sets met de scores van 25-12, 25-15, 20-25, 25-16 te winnen van Viterbo University (#3).

Aanvallend speelde Lisanne met haar 6 kills een belangrijke rol in deze ovewinning.

De volgende wedstrijden voor Lisanne staan gepland op woensdag 16 september (Blue/White Scrimmage), gevolgd door de eerste wedstrijd in de AMC Conference tegen het team Williams Baptist University op 22 september.

Wil jij ook de verhalen van Lisanne en onze andere talenten blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply