Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Soccer clash tussen Luc en Victor

Afgelopen woensdag stonden twee van onze voetballers tegen over elkaar, Luc Roelofs als centrale verdediger bij het team van Nortwestern College en Victor Beker als aanvaller bij het team van Morningside College.

Luc Roelofs (Northwestern College)               Victor Beker (Morningside College)

Solide verdedigend werk van Luc
In een heel spannende wedstrijd waren het uiteindelijk de Red Raiders met Luc in de basis, die met een 2-1 overwinning het team van de Mustangs de eerste nederlaag in de GPAC Conference bezorgden. In een gelijk opgaande wedstrijd waren het de Red Raiders die in de eerste helft het meest zorgvuldig omgingen met de kansen.
En mede dankzij goed verdedigend werk van Luc werd gingen de Raiders met een 2-0 voorsprong de rust in.

Doelpunt van Victor
In de tweede helft hadden de Mustangs weliswaar een overwicht, maar verder dan de aansluitingstreffer van Victor kwamen ze niet. Voor Victor was het wel alweer zijn tweede doelpunt in het seizoen.

GPAC
Door deze overwinning van Northwestern zie de stand in de GPAC er als volgt uit:

Voor Victor en het team van Morningside College staat voor zaterdag 7 november de volgende wedstrijd op het programma tegen de University of Jamestown met onze Jaymee Kambel in de gelederen.