Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Stephen Akot heeft zijn 1e doelpunt te pakken!

Afgelopen woensdag heeft ook Stephen zijn eerste doelpunt weten te maken voor het team van de East Central College Falcons in de wedstrijd tegen Southwestern Illinois College. In de 35e minuut zorgde Stephen met zijn score ervoor dat de Falcons met een comfortabele 3-0 voorsprong de rust in gingen.  In de tweede helft werd het nog spannend toen het team van Southwestern Illinois nog tot 3-2 wist terug te komen, maar uiteindelijk bleef het bij deze stand en was de eerste zege voor het team van East Central College een feit.

Met deze overwinning komen de Falcons nu op een 1-2-1 overall record.

Vandaag, zaterdag 7 september spelen de Falcons thuis tegen het team van Metropolitan Community College Kansas City.

Wil jij ook de verhalen van Stephen en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!