Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Stijn Gramberg in All-Conference Team

Stijn Gramberg in All-Conference Team

Stijn Gramberg, heeft zijn eerste seizoen bij de Yellowjackets, het soccer team van Graceland University in Iowa bekroont met een plaats in het 3rd All-Conference Team van de Heart of America Athletic Conference. 

Foto: Mei 2021, Stijn tekent zijn contract bij Graceland University.
Vorig seizoen nog spelend bij Koninklijke HFC in JO18-1, heeft zich in zijn eerste jaar bij Graceland University uitstekend aangepast en is uitgegroeid tot een vaste basisspeler en belangrijke pion in het team van coach Bryan Courtney.

Foto: Stijn in actie voor Kon. HFC in wedstrijd tegen actie voor de Mustangs.
Conference
De Yellowjackets spelen hun competitie in de Heart of America Athletic Conference. In deze competitie is het team van Stijn uiteindelijk op de 7e plek geëindigd. En Stijn kan zelf zeker ook terugkijken op heel mooie persoonlijke cijfers.

Career Stats van Stijn.

Dit heeft er tot geleid dat Stijn is uitverkoren tot het 3rd All-Conference Team van de Heart of America Athletic Conference.


Foto: 2021 Heart Men’s Soccer 3rd All Conference Team.

Stijn, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze bijzondere selectie als beloning voor een heel mooi seizoen en tot gauw!

Wil jij ook de avonturen van Stijn en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply