Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Tessa Raadsheer naar Florida!

Tessa Raadsheer naar Florida!

Het is al weer ruim 3 weken geleden dat Tessa Raadsheer op het vliegtuig stapte naar Florida. Inmiddels is zij veilig en wel ‘geland’ op de campus van Indian River State College in Fort Pierce, Florida.

De 18 jarige, 1.85 meter lange passer/loopster heeft voorheen voor PDK Huizen gespeeld, alvorens zij vorig seizoen de overstap maakte naar het Dames 1 team van VVA Keistad, uitkomend in de 2e divisie.

   

Tessa is een technische speelster, die met haar sterke aanvallende capaciteiten een  welkome versterking zal zijn voor het team van de “Pioneers” onder leiding van Head Coach Stephanie Skidmore en Aubree Parker, de Assistant Coach. 

 

Preseason
Tessa zit met haar nieuwe team nu volop in de voorbereiding (preseason) voor het komende seizoen. Hier spelen ze in de sterke Region 8 van de NJCAA Division I, met tegenstanders als Central Florida, Palm Beach State, Pensacola State, Santa Fe en Miama Dade College.

Vrijdag 23 augustus staat de eerste wedstrijd al op het programma tegen Florida State College at Jacksonville. En de volgende dag mag Tessa direct door naar Hillsborough County voor een toernooi met wedstrijden tegen Hillsborough College en Lake-Sumter State College.

Global Sport and Study wenst Tessa heel veel plezier en succes in The Sunshine State van Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen.

Wil jij ook de verhalen van Tessa en onze andere sporters volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op.

 

Leave a Reply