Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Tim Relou maakt transfer naar Bethel University!

Tim Relou maakt transfer naar Bethel University!

De twintigjarige verdediger die de laatste twee jaar zijn studie heeft gecombineerd met voetballen bij het team Coastal Bend College in Texas, gaat vanaf komend seizoen zijn studie en voetbalcarrière voorzetten op Bethel University in McKenzie, Tennessee.

 

NJCAA
Twee jaar gelden maakte Tim de overstap van Stiphout Vooruit uit Helmond naar het voetbalteam van Coastal Bend College in Beeville Texas, uitkomend in de Division I van de NJCAA (National Junior College Athletic Association). Het afgelopen seizoen wist het team van Tim beslag te leggen het kampioenschap van Texas.

Naast het intensieve voetbalprogramma is Tim er ook in geslaagd om zijn opleiding “General Studies” netjes binnen de termijn van twee jaar af te ronden. Erg belangrijk om ook de zo zeer door Tim gewenste transfer naar een vierjarige universiteit te kunnen maken. En dat is gelukt, na de zomer gaat Tim voetballen en studeren in Tennesse op de Bethel University.

Bethel University

Bethel University is een christelijke universiteit gelegen in McKenzie, Tennessee met satelliet campussen in Memphis, Nashville, Jackson, Paris en Clarksville.

De sportteams van Bethel University, bijgenaamd de Wildcats, maken deel uit van de National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA) en komen daarin uit op het hoogste niveau, de Division I.

Wildcats Soccer team

Het voetbal team van The Wildcats staat onder leiding van coach Malang Jarju, die wordt bijgestaan door Abraham Lopez Mendoz, de assistent coach.

Tegenstanders van The Wildcats in de Mid-South Conference zijn onder meer de universiteit teams van Campbellsville, Cumberland, Freed-Hardemann, Life, Pikeville, Thomas More en Shawnee State University.

Global Sport and Study wenst Tim heel veel plezier en succes toe in zijn nieuwe omgeving. En als vanzelfsprekend zullen wij de verrichtingen en avonturen van Tim blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Tim en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply