Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Victor Beker: 2 x winst in GPAC

Victor Beker, tweede jaars student-athlete op Morningside University, is met de Mustangs alweer 6 wedstrijden onderweg in het nieuwe seizoen. Vorige week stonden de eerste twee wedstrijden in de GPAC (Great Plains Athletic Conference) op het programma.

Doelpunt en assists
Na 4 non-conference wedstrijden stond donderdag 16 september de eerste openingswedstrijd  voor de Mustangs in de GPAC tegen het team van Presentation College. Het werd een  eenzijdige wedstrijd waarin de Mustangs na een 8-0 ruststand het de tweede helft wat rustiger aandeden. De eindstand werd uiteindelijk 11-1. Victor had ook duidelijk zijn aandeel in de ruime zeg met zijn twee assists en een doelpunt.

Winst in 2OT
Zo eenvoudig als de wedstrijd tegen Presentation was, zo moeilijk was de wedstrijd tegen het team Jamestown University. Dit werd een ware thriller, met kansen voor beide partijen, maar gescoord werd er niet in de regulaire 90 minuten. Dat betekende dus OT (OverTime) van miximnaal 2 x 10 minuten, volgens het “sudden-death” principe. Wie scoort, die wint. En in de 104-de (!) minuut wist het team van Victor dan toch het  beslissende doelpunt te maken, en zo ook de tweede wedstrijd in de conference te winnen.

Tussenstand in de GPAC

Luc Roelofs, Northwestern College
Woensdag (22 september) staat de volgende wedstrijd in de Great Plains Athletic Conference. De Mustangs moeten het dan opnemen tegen het team van Northwestern College met onze Luc Roelofs in de gelederen.

Wil jij ook de verhalen van onze student-athletes blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!