Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Victor Beker en Luc Roelofs in halve finale

Vanavond treffen Victor Beker (Morningside College) en Luc Roelofs (Northwestern College) elkaar in de halve finale van het GPAC Conference Championship Tournament! De wedstrijd wordt gespeeld in het Elwood Olsen Stadium van Morningside College en begint vannacht om 02:00 uur Nederlandse tijd.

Luc Roelofs, met strafschoppen door naar de halve finale
Luc Roelofs, afkomstig van De Treffers en voorheen ook nog in de jeugdopleiding van NEC Nijmegen gespeeld hebbend, maakte er in de kwartfinale met de Northwestern College Raiders tegen Concordia een ware thriller van. In de reguliere 90 minuten kwamen beide partijen niet tot scoren. En ook na de verleningen stond de 0-0 nog steeds op het scoreboard. Strafschoppen moesten de beslissing brengen wie er naar de halve finale door zou gaan. Na een strafschoppenserie trokken de Raiders met 10-9 aan het langste eind. Luc zelf schoot de 8e strafschop voor de raiders onberispelijk in.

Victor Beker, doelpunt in de kwartfinale
Het team van Morningside College (als #1 geplaatst) speelde de kwartfinale tegen het team van Dakota Wesleyan. Victor, afkomstig van Swift en die ook nog in de jeugd van Ajax heeft gespeeld wist in de 6e minuut de belangrijke openingstreffer te maken.
In de tweede helft liepen de Mustangs verder uit naar een comfortabele 4-0 overwinning.

Wij wensen Victor en Luc allebei natuurlijk heel veel succes vanavond!

Wil jij ook de verhalen van Victor en Luc en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!