Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Victor Beker in GPAC All-Conference team

Victor Beker in GPAC All-Conference team

Onze Victor Beker, middenvelder van beroep en uitkomend voor het team van de Mustangs van Morningside University heeft zijn goede spel dit seizoen bekroont met een plaats in het GPAC All-Conference team. 
GPAC Championship Tournament
Victor zit nu in zijn tweede jaar bij het team van de Mustangs van Morningside University in Sioux City, Iowa. Ook dit seizoen wisten de Mustangs door te dringen tot de halve finale van het GPAC Championship Tournament. In deze wedstrijd troffen zij met het team van Northwestern College een geduchte tegenstander. Ook was dit wederom een treffen tussen twee van onze spelers, met Victor Beker en Luc Roelofs aan de zijde van de Raiders.

Foto: April 2021, Luc en Victor 1/2 finale GPAC.
Vorig seizoen wisten de Mustangs de halve finale met 3-2 te winnen, dit keer waren het de Raiders die aan het langste eind trokken. Met een 2-1 overwinning gaan zij nu door naar de finale van het GPAC Tournament.

Foto: Victor (links) in actie voor de Mustangs.
Statistieken
In Amerika zijn ze gek op cijfers. Zo worden ook alle doelpunten, assists, schoten op doel van alle spelers nauwkeurig bijgehouden. Over de afgelopen twee seizoenen kan Victor trots terugkijken op zijn “rapport” cijfers; met onder meer 13 doelpunten en 22 assists!


Career Stats van Victor.

 

Victor, nogmaals van harte gefeliciteerd met je selectie voor het GPAC All-Conference team, en tot gauw!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Leave a Reply