Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Victor Beker maakt transfer!

Victor Beker maakt transfer!

Na twee jaar studeren en voetballen bij Morningside University in Sioux City, Iowa maakt de twintigjarige Victor Beker de overstap naar Florida Southern College in Lakeland, in de staat Florida.

 

Victor heeft inmiddels zijn contract getekend en gaat vanaf komende zomer zijn studie en voetbalcarrière voortzetten bij de Florida Southern College in Lakeland, Florida.

Na twee seizoenen gespeeld te hebben bij het team van de Mustangs van Morningside University wilde Victor graag een stapje hoger voetballen en een nieuwe omgeving.

En dat is gelukt! Uit de diverse aanbiedingen heeft Victor uiteindelijk zijn keuze laten vallen op Florida Southern College.

Florida Southern College

Florida Southern College is een privé universiteit, in Lakeland, tussen de grote steden Tampa en Orlanda. Binnen een uur rijden zit je in Walt Disney World, Universal Studios en Sea World. En houdt je van het strand, ook de mooie Gulf of Mexico Beaches zijn binnen een uur rijdafstand van Lakeland. FSC telt ongeveer 3,500 studenten.

Moccasins
The Moccasins, de totaal 22 sportteams van Florida Southern College komen uit in de NCAA’s Division II, en spelen hun competities in de (zeer toepasselijke naam) Sunshine State Conference.

      

Men’s Soccer team

Het men’s soccer team van The Moccasins staat onder leiding van Head Coach Ashley Holmes, bijgestaan door Antony Moore en Pablo Gallo Arias, de twee assistent-coaches. In het team spelen diverse “Internationals” uit onder andere Colombia, Duitsland, Engeland, Spanje en Italië.

Tegenstanders van The Mocs in de Sunshine State Conference zijn onder meer de teams van Palm Beach Atlantic University, University of Tampa, Florida Institute of Technolgy, Barry University en Rollins College.

 

   

Kortom, een geweldige omgeving, een goed team met een ervaren coach en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Victor heel veel plezier en succes toe in zijn nieuwe omgeving. En als vanzelfsprekend zullen wij de prestaties en avonturen van Victor blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Victor en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply