Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Virginia boekt knappe overwinning op North Carolina

Virginia boekt knappe overwinning op North Carolina

Het hockeyteam van de University of Virginia, waar sinds dit seizoen ook onze keepster Nilou Lempers deel van uitmaakt, heeft voor het eerst sinds 2016 een overwinning geboekt op het team van North Carolina (#2).

Afgelopen vrijdag wist het als nummer 7 gerankte hockeyteam van Virginia een 2-0 achterstand tijdens de rust tegen North Carolina om te buigen in een 3-2 zege.

Dit was de eerste overwinning van de Cavaliers tegen de Tar Heels sinds de titelwedstrijd van het ACC Championship in 2016, met een reeks van twaalf opeenvolgende nederlagen tegen het team van de University of North Carolina.


Foto: Nilou Lempers (bron: University of Virginia Athletics Website)

Donderdag 24 oktober staat nog de uitwedstrijd tegen het team van James Madison University of het programma, waarna de Cavaliers zich kunnen gaan opmaken voor het ACC Championship Tournament.

Atlantic Coast Conference (ACC) Championships.


De ACC Conference mag gezien worden als een van de sterkste conferences in Amerika, met maar liefst vijf teams bij de huidige top 10 van Amerika; North Carolina (#2), Duke (#3), Virginia (#4), Syracuse (#9) en Louisville (#10).

Vanaf donderdag 31 oktober is de University of Virginia de host van het ACC Championship Tournament. 31 oktober worden de kwartfinales gespeeld, de halve finales staan voor 1 november op het programma en de finale wordt gespeeld op vrijdag 3 november.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply