Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Volleybalster Luna van Baars naar Texas!

Volleybalster Luna van Baars naar Texas!

Luna van Baars gaat komende zomer de volleybalvereniging Ledûb uit Budel verlaten om te gaan studeren en volleyballen in Amerika. Luna maakt de overstap naar het Pioneers volleybalteam van Texas Woman’s University in Denton, Texas.

Luna (#8) in actie tegen Spaarnestad D1. © Fotograaf: John van Geenen, www.JohnsPictures.nl 

Ledûb Volleybal

Luna maakte de afgelopen twee seizoenen deel uit van het eerste dames team van  Ledûb Volleybal in Budel, uitkomend in de Topdivisie. De buitenaanvalster kwam over van 1e divisionist Stravoc uit Stramproy.

     
Luna van Baars                                     Ledûb Dames 1

En vanaf augustus gaat Luna studeren en volleyballen op Texas Woman’s University in Denton, Texas.

Texas Woman’s University

Texas Woman’s University (TWU) is een openbare universiteit in Denton, Texas, met twee campussen in Dallas en Houston, en is met name gericht op gezondheidswetenschappen. Hoewel TWU sinds 1994 volledig co-educatief is, is het de grootste door de staat gesteunde universiteit, voornamelijk voor vrouwen in de Verenigde Staten. Het biedt undergraduate en graduate opleidingen in 60 studiegebieden.

Pioneers

De Pioneers, zoals de sportteams van Texas Woman’s University genoemd worden, komen uit in de Lone Star Conference van de NCAA (division II).

Luna zal uitkomen voor het women’s volleyball team van de “Pioneers”. Dit team staat onder leiding van head coach Jeff Huebner en zijn assistent coach Luiza Imbuzeiro Andrade.

Global Sport and Study wenst Luna natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Luna en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply