Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Zinah Schilder naar Florida!

Zinah Schilder naar Florida!

Zinah Schilder vertrekt naar Florida! De 1.82 m. lange midspeelster verruilt volleybalvereniging Dinto uit Warmenhuizen voor het team van The Panthers in het zonnige Florida! Vanaf komende zomer gaat Zinah studeren en volleyballen op Palm Beach State College in Lake Worth.

Ondanks de zo plotseling afgebroken competitie kan Zinah terugkijken op een heel mooi seizoen met haar team, Dames 2 van Dinto. Onder leiding van Erik Poel (trainer/coach) en Bert Goedkoop (trainer) eindigde zij op keurig in de middenmoot van de derde divisie, een heel knappe prestatie met dit zeer jeugdige team. Inmiddels is Zinah ook geslaagd, en met haar Havo diploma op zak gaat de 16 jarige Zinah zich nu opmaken voor haar avontuur in Amerika.

The Panthers
   

Vanaf komende zomer zal Zinah gaan studeren in combinatie met volleyballen voor het Panthers team van  Palm Beach State College in Lake Worth, Florida. Het team staat onder leiding van de zeer ervaren coach Drew Colvin, die geassisteerd wordt door Jessica Colvin en Amanda King. The Panthers spelen hun wedstrijden in de Region 8 van de Division I, de hoogste divisie in de NJCAA (National Junior College Athletic Association). Tegenstanders in deze region 8 zijn onder meer de teams van ASA Miami, Broward, Central Florida, Daytona State, Indian River State, Polk State en Pensacola State College.

Palm Beach State College

Palm Beach State College is een openbare college met bijna 49.000 studenten met ruim 100 studieprogramma’s, waaronder een bachelor in de toegepaste wetenschappen, een associate degree in arts en een associate degree in science. In 2009 startte Palm Beach College met een eerste baccalaureaat programma, een Bachelor of Applied Science in Supervision & Management.

Florida, The Sunshine State
De ‘main’ campus van Palm Beach State College bevindt zich in Lake Worth Beach, een stad in Palm Beach County, Florida.

Een schitterende omgeving, met natuurlijk fantastische stranden, zon en palmbomen., een uitstekende college, en een volleybalteam spelend in de hoogste divisie van de NJCAA met diverse “internationals”, allemaal ingrediënten voor een geweldig avontuur voor Zinah.

Global Sport and Study wenst Zinah natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Zinah en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply