Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Anouk van Noord

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Anouk van Noord

Deze zomer gaat er ook voor Anouk van Noord een droom in vervulling. De 17-jarige volleybalster van VV Amsterdam en VV Ouderkerk gaat na haar eindexamen Havo spelen voor het team van Otero Junior College in La Junta, Colorado.

Anouk is pas op late leeftijd begonnen met volleyballen nadat ze eerder op hoog niveau heeft gezwommen. Een gelukkige keuze voor alle teams die van haar sterke blokkering en aanvalskracht gebruik mochten maken.

Afgelopen seizoen speelde ze als buitenaanvalster en diagonaal bij VV Amsterdam en als midden aanvalster bij VV Ouderkerk, waarmee ze dit jaar ook naar de promotieklas promoveerde.

 

Vanaf augustus dit jaar zal Anouk zich aansluiten bij het women’s volleyball team van Otero Junior College in Ja Junta, Colorado. Dit team staat onder leiding van coach Jordon Willis en zijn assistent-coach Rachel Weiland.
Het team bestaat uit diverse internationale speelsters uit onder meer Brazilië en Costa Rica.

Kortom, een geweldige omgeving, een goed team met een ervaren coach en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Anouk heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook Anouk’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply