Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Darren Coffie

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Darren Coffie

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Darren Coffie. De 20-jarige aanvaller ondertekende vorige week zijn contract bij het Morton Junior College men’s soccerteam. Einde van de zomer zal Darren zich aansluiten bij het team uit Cicero, Illinois.

                     

Darren is een snelle aanvaller, die niet alleen op de linker – en rechtervleugel kan spelen meer ook in de spits. Darren heeft in Nederland gespeeld bij FC Eindhoven AV en CVV Rust Roest.
Darren heeft ook nog deel uitgemaakt van het nationale onder 17 team van Ghana, waarmee hij ook op een stage van 2 weken in Accra is geweest.

Vanaf augustus dit jaar zal Darren zich aansluiten bij het men’s soccerteam van Morton Junior College in Cicero, Illinois. Dit team staat sinds 1988 onder leiding van Juan Franco, een voormalige prof voetballer uit Mexico. In 2015 bereikte Franco met de Panthers zijn grootste succes tot op heden door het bereiken van de National Junior College Athletic Association Division I national tournament.
Ook voor komend seizoen zijn de verwachtingen weer hoog gespannen. Kortom, voor Darren genoeg uitdagingen om er een fantastisch avontuur van te maken.
           

Global Sport and Study wenst Darren heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij zijn avonturen blijven volgen. Wil jij ook Darren’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply