Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Floor Meuleman

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Floor Meuleman

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Floor Meuleman. De 17-jarige volleybalster van Dames 1 van NVC Nieuwegein gaat na haar eindexamen VWO spelen voor het team van Palm Beach State College in Florida.

 

       

Floor is een veelzijdige speelster, ze speelde als aanvalster in de tweede divisie maar ze is zo all-round dat ze ook als spelverdeelster een team kan leiden.

Vanaf augustus dit jaar zal Floor zich aansluiten bij het women’s volleyball team van Palm Beach State College in Florida. Dit team staat sinds 2016 onder leiding van coach Timothy “Drew” Collins,  die daarvoor vanaf 2006 reeds als assistent-coach werkzaam was bij Palm Beach State College. Het team bestaat uit diverse internationale speelsters uit onder meer Duitsland, Finland en Brazilië.

Kortom, een geweldige omgeving, een goed team met een ervaren coach en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Floor heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook Floor’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply