Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Ilse Roelofs

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Ilse Roelofs

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Ilse Roelofs. De 18-jarige voetbalster van Eldenia uit Arnhem ondertekende haar contract bij het Sussex College women’s soccerteam. Einde van de zomer zal Ilse zich aansluiten bij het team uit Newton, in de staat New Jersey gelegen op ongeveer 100 km van New York.

         

Ilse speelt als centrale verdediger, en is begonnen met voetballen bij v.v. OSC. In 2011 maakte Ilse de overstap naar Eldenia, waar zij dit seizoen uitkomt in MO19-1.

Vanaf augustus dit jaar zal Ilse zich aansluiten bij het women’s soccerteam van Sussex College in Newton, New Jersey. Dit team staat onder leiding van Head Coach Frank Vernacchio en drie Assistent Coaches waaronder Mike Rath. Het team bestaat uit diverse internationale speelsters uit onder meer Denemarken, Engeland, Australië en Nieuw Zeeland. Kortom, genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Ilse heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen op de voet blijven volgen. Wil jij ook Ilse’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply