Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
2 x winst voor Julia Doornebos

2 x winst voor Julia Doornebos

Julia Doornebos, spelend bij Bellarmine University boekte het afgelopen weekend twee knappe overwinningen. Zaterdag werd met 2-1 gewonnen van Longwood University, en zondag waren de Knights met 5-0 veel te sterk voor het hockey team van Queens University of Charlotte. 

   
Foto’s: Julia Doornebos in actie voor Bellarmine University

Julia is als Graduate Student aan haar tweede jaar op Bellarmine University in Louisville, Kentucky bezig. De voormalig speelster van Deventer Hockey Vereniging en Apeliotus uit Nijmegen is een belangrijke schakel op het middenveld van de Knights. Dit seizoen startte Julia ook in alle 11 wedstrijden in de basis, en wist zij al twee keer het net van de tegenstander te vinden.

Oude bekende
In de wedstrijd tegen het team van Longwood University stond zij tegenover een oude bekende, Floor Schouten. Zij kennen elkaar van het hockeyen in Deventer, waar zij allebei nog samen gespeeld hebben. Daar waar vorig jaar Floor met de Lancers nog met 6-0 wist te winnen, was het nu Julia die met de Knights revanche wisten te nemen. Floor zorgde nog wel voor de gelijkmaker (1-1), maar de overwinning ging met 2-1 naar het team van Julia.


Foto: Floor en Julia na afloop van de wedstrijd van het vorige seizoen.

LEES OOK:
Floor vs Julia, Longwood vs Bellarmine

Vrijdag spelen de Knights de uitwedstrijd tegen Appalachian State University, gevolgd door nog een uitwedstrijd tegen het team van Davidson College op zondag 9 oktober.

Wij wensen Julia natuurlijk weer heel veel succes, en we zullen haar prestaties zeker blijven volgen.

Wil jij ook de verhalen van onze talenten blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op.

Leave a Reply