Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Colin Menick van SV Ouderkerk naar Baker University!

Colin Menick van SV Ouderkerk naar Baker University!

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Colin Menick. De 18-jarige talentvolle voetballer van s.v. Ouderkerk gaat vanaf komend zomer voetballen en studeren bij de Wildcats, het college team van Baker University in Baldwin City, Kansas.

 

Vanaf augustus gaat Colin met zijn VWO diploma op zak, zich aansluiten bij het Soccer team van Baker University, in Baldwin City, Kansas. Het Men’s Soccer team van de ”Wildcats” staat onder leiding van de Head Coach Nick Aguilar.

Baker University, Baldwin City, Kansas

Baker University is een private liberal arts university in Baldwin City, Kansas, met ongeveer 1,200 undergraduate studenten. Met een zeer uitgebreid aanbod van studies, een heel mooie campus en een hoog niveau van college sporten, staat Baker University hoog aangeschreven.


Foto: Een van de vele mooie gebouwen op de Campus van Baker University.

Wildcats

De Wildcats, zoals de 22 (!) sportteams van Baker University genoemd worden, komen uit in de sterke Heart of America Athletic Conference (HAAC) van de NAIA bond.

Wildcats Men’s Soccer

 
Foto’s: Actiefoto van Wildcats Men’s Soccer, en links het Liston Stadium.

In de Conference spelen de Wildcates tegen onder andere de teams van William Penn University, Missouri Valley, Mount Mercy, Park University, Grand View, Graceland, Benedictine, Clark University en Culver-Stockton University.

Het team van coach Aguilar heeft al veel “internationals” in haar gelederen, uit onder meer Hongarije, Wales, Duitsland, Engeland, Servië, Israël, Mexico, Peru, Panama en ook uit Nederland.

Lees ook:
Luca Janssen naar Baker University!

Baker University, een goede universiteit liggend in een mooie omgeving. Een voetbalteam uitkomend in de sterke HAAC Conference, spelend in een fantastisch stadion, spelers afkomstig uit verschillende landen met verschillende culturen, voldoende ingrediënten om er een voor Colin fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Colin heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij zijn avonturen blijven volgen.

Wil jij ook de verhalen van Colin en onze andere student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply