Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Daan Louwerse goed op weg met de GVSU Lakers!

Daan Louwerse goed op weg met de GVSU Lakers!

Na twee seizoenen gespeeld te hebben bij Shawnee State University in Ohio, maakte Daan Louwerse afgelopen januari de overstap naar Grand Valley State University in Michigan.

Van SC Buitenveldert naar Ohio
Voor Daan begon in de zomer van 2021 het avontuur in Amerika. De voormalige speelster van SC Buitenveldert tekende toen haar contract om bij de Bears, het women’s soccerteam van Shawnee State University in Ohio te gaan spelen.


LEES OOK:
Daan Louwerse vertrekt naar Shawnee State University

Van Ohio naar Michigan
Na twee seizoenen gespeeld te hebben bij Shawnee State was Daan toe aan een stapje hogerop in een andere omgeving. En zo gebeurde het ook toen de verdedigster uit de verschillende aanbiedingen haar keuze liet vallen op het team Grand Valley State University in de staat Michigan, uitkomend in de Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference (GLIAC) van de NCAA Division II.


LEES OOK:
Daan Louwerse maakt transfer naar Grand Valley

Draai gevonden
Inmiddels heeft Daan met de Lakers er al elf wedstrijden opzitten. En we mogen wel stellen dat Daan haar draai heeft gevonden. In alle wedstrijden startte zij in de basis, en staan de Lakers op een een record van 7-1-3.

 
Foto: Daan in tenue van de GVSU Lakers (bron: website GVSU Lakers), en rechts in actie voor SC Buitenveldert.

En in de tussenstand van de Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference competitie staan de Lakers op de eerste plaats.


Tussenstand GLIAC Conference per 9 oktober 2023.

Komend weekend staan voor Daan en haar team de volgende twee wedstrijden in de GLIAC Conference op het programma. Op vrijdag 13 oktober is het team van Michigan Technological University de tegenstander, en op zondag 15 oktober staat de wedstrijd tegen Northern Michigan University op de agenda.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply