Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Eervolle vermelding voor Luc Roelofs

Eervolle vermelding voor Luc Roelofs

Luc Roelofs, voetballer voor het team van de Northwestern College Raiders heeft een eervolle vermelding ontvangen van de Great Plains Athletic Conference (GPAC) tijdens de bekendmaking van de 2022 athletes of the year and all-conference teams.

In zijn derde jaar bij het team van de Raiders, is Luc wederom in de prijzen gevallen tijdens de GPAC All-Conference selectie. Nadat Luc vorig seizoen gekozen werd voor het GPAC All-Conference First team, ontving Luc dit jaar de Honorable Mention.

   

Luc startte dit seizoen in 16 in de basis, en was een van de sterkhouders in de defensie van de Raiders. Luc kwam tot 965 speelminuten en was verantwoordelijk voor een assist.


Luc Roelofs’ Career Statistics

Coach Dan Swier is dan ook vol lof over Luc, en bracht dit als volgt tot uiting:

“Luc is a gritty player.  He leads by example with his attitude and effort on the field.  Additionally, he does a great job of vocally motivating those around him.  We are clearly a better team when Luc is playing at his best,” remarked Swier on Roelofs’ 2022 campaign.

Luc, van harte gefeliciteerd met deze bijzondere nominatie, en nog veel plezier dit jaar op Northwestern College!

LEES OOK:
Luc Roelofs GPAC Championship 2021

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply