Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Emily Eijpe blijft scoren!

Emily Eijpe blijft scoren!

In de zomer van 2021 maakte Emily Eijpe de overstap van ASC Waterwijk uit Almere naar het soccer team Graceland University in Lamoni, Iowa. Bij ASC Waterwijk was Emily jaren topscoorder van haar team. En ook in Amerika maakt zij haar reputatie als doelpunten maakster waar. Na negen wedstrijden staat de teller dit seizoen al weer op zes!

3e seizoen
In april 2021 tekende Emily haar contract om bij de Yellowjackets, het women’s soccerteam van Graceland University te gaan spelen.

LEES OOK:
Emily Eijpe becomes a Yellowjacket

Het team van Emily kende een moeilijke  start met 2 nederlagen, maar wist zich hierna knap te herstellen met twee zeges en een gelijkspel.

 

Twee maal raak tegen William Penn University
Afgelopen zaterdag, 23 september stond al weer de 9e wedstrijd voor de Yellowjackets op het programma. In een spannende wedstrijd was het Emily die tot twee maal toe voor een voorspong zorgde voor het team van Graceland University. Uiteindelijk wist William Penn er nog een gelijkspel uit te halen, en eindigde de wedstrijd in 2-2.


Foto: Emily (rechts) in actie in de wedstrijd tegen Saint Mary.

Zaterdag (30 september) staat al weer de volgende wedstrijd in de Heart of America Athletic Conference op het programma, met het team van Central Methodist University als tegenstander.

LEES OOK:
Tien vragen aan… Emily Eijpe

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply