Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Fleur Wiersma 3-2 overwinning op Niagara!

Fleur Wiersma 3-2 overwinning op Niagara!

Fleur Wiersma, voor het tweede jaar spelend bij het volleybalteam van Iona College in New Rochelle, New York boekte afgelopen zondag met het Geals team een heel knappe overwinning op het team van Niagara University.  

     
Foto’s: Fleur Wiersma (#24), bovenste rij midden.

De thuiswedstrijd tegen Niagara was al weer de 14e (!) wedstrijd in ruim 5 weken voor Fleur en haar team. Zaterdag werd er nog gespeeld tegen Canisius College, een spannende vijfsetter, die met 2-3 (25-16, 25-22, 22-25, 23-25 en 13-15) gewonnen werd door de bezoekers. Zondag dan de tweede wedstrijd in het weekend, en ook dit werd een lange en spannende wedstrijd. Fleur en haar team trokken dit keer wel aan het langste eind, en wonnen de beslissende 5e set met 17-15. Setstanden waren 25-18, 18-25, 25-16, 13-12 en 17-15). Fleur die alle sets speelde kwam tot een totaal van 7 kills en 6 blocks.


Foto: Fleur in actie tegen Niagara University.

Metro Atlantic Athletic Conference

De Geals van Iona College spelen hun competitie in de MAAC (Metro Atlantic Athletic Conference) met de teams van Fairfield, Rider, Canisius, Marist, Niagara, Siena, Quinnipac, Manhattan en Saint Peter’s als tegenstanders. Iona College staat na 6 wedstrijden in de conference te hebben gespeeld op de 7e plaats.


Stand MAAC per 6 oktober 2021

Zaterdag is het team van Manhattan de volgende tegenstander. Wij wensen Fleur heel veel succes, hopen je weer zo te mogen zien juichen!


Foto: Fleur blij met de overwinning!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply