Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Fleur Wiersma, MAAC Player of the Week!

Fleur Wiersma, MAAC Player of the Week!

Afgelopen week heeft onze volleybalster Fleur Wiersma voor het eerst in haar College carriere in Amerika de felbegeerde Player of the Week in de Metro Atlantic Athletic Conference (MAAC) prijs in de wacht weten te slepen.

     

Fleur is inmiddels al aan haar derde jaar op Iona University in New Rochelle, New York bezig. Daarvoor heeft Fleur nog een jaar op Long Island University haar studie gecombineerd met volleyballen, waarna zij haar transfer maakte naar Iona. Fleur is dit seizoen benoemd tot een van de drie aanvoersters van het team.

Twee overwinningen, 28 kills, 7 blocks, 7 digs!
Afgelopen weekend stonden er twee wedstrijden in de MAAC op het programma. Zaterdag wonnen de Geals met 3-1 van Niagara University en zondag met 3-0 van het team van Canisius College. Fleur was in beide wedstrijden de echte leider in de aanval, met een maar liefst 28 kills in de zeven gespeelde sets. In de wedstrijd tegen Niagara, haalde Fleur een career-high van 17 kills, en boekte zij ook nog een seizoen-high van zes digs. Tegen Canisius haalde Fleur wederom een team-best met 11 kills, 4 blokkeringen en 1 dig. Over het weekend eindigde Fleur met een gemiddelde van 4,71 punten per set en een team-high met 7 blokkeringen.

Foto: Fleur rechts in de blokkering.

Komend weekend wachten er twee thuiswedstrijden voor Fleur, zaterdag tegen het team Fairfield University, en zondag tegen Quinnipiac University. Zaterdag 12 november is dan de laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen het team van Manhattan College.

Vanaf donderdag 17 november staat het MAAC Championship Tournament op het programma.

LEES OOK:
Fleur Wiersma: twee overwinningen in het weekend

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply