Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Isa Gooijer met Harvard University in Ivy League

Isa Gooijer met Harvard University in Ivy League

Hockeyster Isa Gooijer is met het team van Harvard University goed gestart in het nieuwe seizoen. De Crimsons (#11 geranked in de NCAA Division I) hebben na zes wedstrijden een overall record van 4-2 en 1-0 voor de Ivy League Conference. 

Isa zit inmiddels alweer haar vierde jaar (senior) op Harvard University. Dit seizoen begon met twee overwinningen, gevolgd door twee krappe nederlagen tegen Liberty University (# 9) en University of Virginia (# 6).
Gelukkig wist het team van Harvard zich knap te herstellen en boekte een belangrijke zege in de eerste wedstrijd voor de Ivy League. Dartmouth College werd overtuigend met 4-0 verslagen. Vervolgens werd afgelopen zondag ook overtuigend met 5-1 gewonnen van het team van Northeastern University.

LEES OOK:
Isa Gooijer becomes a Harvard “Crimson”

   

Isa startte in vijf van de zes wedstrijden in de basis, en was een van de sterkhouders op het middenveld (zie ook tabel boven).

Ivy League
In de prestigieuze Ivy League conference met naast het team van Harvard University nog teams van o.a. de universiteiten van Princeton, Cornell, Brown en Yale is Harvard samen met Princeton University de favoriet voor het kampioenschap.

Vandaag (22 september) staat de tweede belangrijke wedstrijd in de Ivy League op het programma tegen het team van Brown University.

Isa, wij gaan je natuurlijk weer volgen, en veel succes!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply